Portada del sitio > Actualidad > Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (...)

Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (ADEMGI)

http://ademgi.feemcat.org/

Artículos

 • Cap al congrés c2em de l’any 2020

  1ro de septiembre, por Sílvia Margelí — ADEMGI
  Un grup de socis d’ademgi ha participat a la trobada que es va celebrar els dies 11 i 12 de Juliol de 2018 a Sant Jaume dels Domenys.  Dos dies de treball intens i molt engrescador en els que s’han definit les línies d’impuls del proper Congrés Català d’Educació Matemàtica (c2em 2020). Podeu trobar-les (...)
 • Premi anual “Lluís Santaló” de narrativa – 2018

  1ro de septiembre, por Sílvia Margelí — Uncategorized
  La Càtedra Lluís Santaló d’Aplicacions de la Matemàtica de la UdG convoca el Premi Literari “Lluís Santaló” de Narrativa Científica per a obres de narrativa breu, de temàtica relacionada amb el món de la matemàtica o de la ciència en general. Podeu trobar més informació a la seva (...)
 • Cicle Contemporàlia i Ciència – “Els límits de la ciència: un passeig per les fronteres”

  1ro de septiembre, por Sílvia Margelí — Altres
  La Càtedra de Lluís Santaló d’Aplicacions de la Matemàtica organitza, com cada any, el cicle de conferències de divulgació científica. Lloc: Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona Dates: dijous 27 de setembre i 4, 18, 25 d’octubre de 2018 Hora: 19:30 Les conferències són: 27 de setembre: Les (...)
 • Jornada conjunta. Aquest any a Mallorca.

  18 de junio, por Sílvia Margelí — Activitats
  Els propers 28 i 29 de setembre de 2018 es celebrarà la Jornada conjunta a la que participen Feemcat, la SCM, i les societats de professors de matemàtiques de València i Balears. La novetat és que aquest any es celebrarà a Palma de Mallorca. Us animem a que vingueu i que feu ja la reserva del (...)
 • Escola d’Educació Matemàtica Miguel de Guzmán

  18 de junio, por Sílvia Margelí
  Amb el títol “La resolución de problemas como parte esencial del quehacer matemático” se celebrarà els propers 11, 12 i 13 de juliol de 2018, en la Secció de Matemàtiques de la Facultat de Ciències de la Universidad de la Laguna, a Tenerife, la desena edició de l’Escola d’Educació Matemàtica “Miguel de (...)

0 | 5 | 10 | 15 | 20