Portada del sitio > Actualidad > Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (...)

Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (ADEMGI)

http://ademgi.feemcat.org/

Artículos

 • Jornada de Modelització Matemàtica

  9 de marzo, por Sílvia Margelí
  La UdG organitza la Jornada de Modelització Matemàtica. S’hi presentarà el qüestionari “CDP-MEP 12-14” a càrrec d’Angel Alsina i César Tréllez de la UdG, la conferència plenària “Modelització Matemàtica a secundària”,  a càrrec de Manel Sol de la Universitat de Barcelona, i tallers a càrrec de Lluís Albarracín, (...)
 • Jornada de docència de la Matemàtica. Parlem i compartim

  22 de febrero, por Sílvia Margelí — Activitats, jornada
  El proper 17 de Març, de 9 h del matí a 19 h de la tarda, a la facultat de ciències de la UdG us proposem participar a la Jornada de Docència de la Matemàtica, “Parlem i compartim”, organitzada conjuntament per Ademgi i  Perímetre, el grup de mestres de matemàtiques de Girona. Començarem amb una (...)
 • Conferència sobre criptografia i matemàtiques al Vallvera de Salt

  22 de febrero, por Sílvia Margelí — Activitats, Altres, alumnes
  En Jordi Coll, professor de Matemàtiques de l’IES Vallvera de Salt, ens informa d’un taller de Criptografia que han fet al seu centre.  Molt interessant!!     Aquest mes de gener l’expert en criptologia Oscar Font ha realitzat una conferència i un taller sobre criptografia a l’Institut Vallvera. Hem (...)
 • Assemblea anual de socis

  14 de febrero, por Sílvia Margelí — ADEMGI
  Us convoquem el proper dimecres 21 de febrer a les 18.30 de la tarda a l’assemblea anual de socis d’Ademgi a la sala d’actes de l’edifici PIV ( Departament d’Informàtica, Matemàtica Aplicada i Estadística) del Campus Montilivi de la UdG. Programa: 18.30  Conferència  “Alguns mètodes per al (...)
 • +mates 2018

  4 de enero, por ADEMGI — Activitats
  Información a la web fm.feemcat.org [infopopup tag=resum1]