Portada del sitio > Actualidad > Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (...)

Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (ADEMGI)

http://ademgi.feemcat.org/

Artículos

 • Premis multiMATge 2019

  22 de mayo, por Sílvia Margelí — ADEMGI
  El jurat de la primera edició dels premis multiMATge han concedit els guardons d’aquest any 2019 a les següents imatges: Categoria ESO, adreçada als estudiants d’Educació Secundària Obligatòria, a la Berta Riera de l’Escola La Salle de Santa Coloma de Farners, amb la multiMATge que porta per títol (...)
 • Seleccionats Fem matemàtiques 2019 Segona Fase

  6 de abril, por Sílvia Margelí — Activitats, ADEMGI, Concursos
  El dissabte 6 d’Abril a l’IES Santa Coloma de Santa Coloma de Farners s’ha celebrat la final de la segona fase de les comarques gironines del Fem Matemàtiques. Ha estat un matí molt lluït i volem agrair a tots els companys de les escoles i instituts de Santa Coloma la gran feina que han fet. (...)
 • multiMATge 2019. Fotografies participants.

  29 de marzo, por Sílvia Margelí — Uncategorized
  Aquestes són totes les fotografies que ens heu fet arribar. Moltes gràcies a tots. En breu publicarem la llista dels guanyadors. Categoria Aula de primària.   MATEMÀTIQUES SALUDABLES. FOTO 1: Plantegem un problema-situació de connexió amb la vida quotidiana: Si dos companys per esmorzar volen un suc (...)
 • Fem matemàtiques 2019

  27 de marzo, por Sílvia Margelí — Activitats, ADEMGI
  Més d’un miler d’alumnes de les escoles i instituts gironins han participat aquest curs al Fem Matemàtiques. Felicitats a tots per la vostra bona feina!! Els centres classificats per a la segona fase del Fem Matemàtiques 2019 que es celebrarà a Santa Coloma de Farners el proper 6 d’Abril són: 6è DE (...)
 • Trobada de Societats de Matemàtiques de parla Catalana

  26 de marzo, por Sílvia Margelí — ADEMGI
  Els passats dies 23 i 24 de març de 2019, s’ha celebrat a la comarca del Moianès la trobada Pancatalana on s’han trobat les diferents associacions de mestres i professors de matemàtiques de parla catalana (Catalunya, València i Balears). Enguany, a part de debatre i acordar alguns aspectes (...)

0 | 5 | 10