Portada del sitio > Actualidad > Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (...)

Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (ADEMGI)

http://ademgi.feemcat.org/

Artículos

 • Bones festes

  19 de diciembre de 2018, por Sílvia Margelí
  Des d’ADEMGI us desitgem Bones Festes, i un any 2019 ple de Matemàtiques:  Animeu-vos a anar a veure l‘exposició permanent del mmaca durant aquestes festes, feu moltes fotografies matemàtiques per participar enviant la vostra multiMATge, reserveu a l’agenda el 16 de Març per participar a la jornada (...)
 • multiMATge. Concurs de fotografia matemàtica d’ADEMGI

  10 de diciembre de 2018, por Sílvia Margelí — Uncategorized
  ADEMGI convoca la primera edició del multiMATge, un concurs de fotografia matemàtica al que podeu enviar sèries d’entre 3 i 5 fotografies que guardin relació entre elles i que serveixin per explicar un concepte matemàtic o proposar un problema.   BASES DEL CONCURS Fotografies: Presentació d’una sèrie (...)
 • Conclusions del Seminari de la FESPM: Rutes matemàtiques.

  10 de diciembre de 2018, por Sílvia Margelí — Activitats
  Us fem arribar les conclusions del Seminari sobre Rutes Matemàtiques que es va celebrar el curs passat a Còrdoba. Allà es va començar a plantejar l’ús de la plataforma Maths City Map desenvolupada dins el projecte europeu Erasmus + MoMaTrE al que participa la Federación. Properament es farà una nova (...)
 • Les matemàtiques a la màgia i viceversa

  3 de diciembre de 2018, por Sílvia Margelí — Activitats
  Avui, dilluns 3 de desembre, a les 7 del vespre, a l’Aula Magna de la Casa de la Cultura en Sergio Belmonte, mag i professor de matemàtiques, ens oferirà la conferència “Les matemàtiques a la màgia i viceversa“. No us la perdeu!! En Sergio Belmonte és també autor del blog “Màgia y matemáticas”, un lloc (...)
 • Exposició del mmaca a la Casa de la Cultura de Girona

  20 de noviembre de 2018, por Sílvia Margelí
  El mmaca anuncia la seva exposició itinerant Experiències Matemàtiques a Girona. Lloc: Casa de Cultura de Girona. Plaça de l’Hospital, 6. Inauguració: dijous 29 de novembre a les 6 del vespre Fins al 29 de gener del 2019. Horari: de dimarts a divendres d’11 a 20 h i dissabtes d’11 a 18 h. Compta amb (...)

0 | 5 | 10