Portada del sitio > Actualidad > Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (...)

Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (ADEMGI)

http://ademgi.feemcat.org/

Artículos

 • Seleccionats Fem matemàtiques 2019 Segona Fase

  6 de abril, por Sílvia Margelí — Activitats, ADEMGI, Concursos
  El dissabte 6 d’Abril a l’IES Santa Coloma de Santa Coloma de Farners s’ha celebrat la final de la segona fase de les comarques gironines del Fem Matemàtiques. Ha estat un matí molt lluït i volem agrair a tots els companys de les escoles i instituts de Santa Coloma la gran feina que han fet. (...)
 • multiMATge 2019. Fotografies participants.

  29 de marzo, por Sílvia Margelí — Uncategorized
  Aquestes són totes les fotografies que ens heu fet arribar. Moltes gràcies a tots. En breu publicarem la llista dels guanyadors. Categoria Aula de primària.   MATEMÀTIQUES SALUDABLES. FOTO 1: Plantegem un problema-situació de connexió amb la vida quotidiana: Si dos companys per esmorzar volen un suc (...)
 • Fem matemàtiques 2019

  27 de marzo, por Sílvia Margelí — Activitats, ADEMGI
  Més d’un miler d’alumnes de les escoles i instituts gironins han participat aquest curs al Fem Matemàtiques. Felicitats a tots per la vostra bona feina!! Els centres classificats per a la segona fase del Fem Matemàtiques 2019 que es celebrarà a Santa Coloma de Farners el proper 6 d’Abril són: 6è DE (...)
 • Trobada de Societats de Matemàtiques de parla Catalana

  26 de marzo, por Sílvia Margelí — ADEMGI
  Els passats dies 23 i 24 de març de 2019, s’ha celebrat a la comarca del Moianès la trobada Pancatalana on s’han trobat les diferents associacions de mestres i professors de matemàtiques de parla catalana (Catalunya, València i Balears). Enguany, a part de debatre i acordar alguns aspectes (...)
 • Dia de Pi a Lloret de Mar

  5 de marzo, por Sílvia Margelí — Activitats
  Com cada any l’equip de mestres de l’escola Immaculada Concepció de Lloret ens sorprenen amb les seves propostes al voltant del dia de Pi, el proper 14 de març, 3.14 en notació anglosaxona. Aquest any proposen, a més del berenar del curs passat, una cursa popular de 3,14 km. Haurem de veure si afinen (...)

0 | 5 | 10 | 15