Portada del sitio > Actualidad > Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (...)

Associació d’ensenyants de matemàtiques de les comarques Gironines (ADEMGI)

http://ademgi.feemcat.org/

Artículos

 • Inscripció a la jornada de docència de la matemàtica

  26 de febrero, por Sílvia Margelí — Activitats, ADEMGI
  Aneu al formulari d’inscripció i trieu els tallers.  Si us heu inscrit podeu accedir al formulari de pagament.  Un cop ja esteu inscrits i hagueu triat taller, accediu a la inscripció xtec per tal d’obtenir el certificat de participació.  Accés al fulletó amb el programa.  Moltes gràcies. (...)
 • Programa de la Jornada de docència de la matemàtica 2019. Parlem i compartim.

  26 de febrero, por Sílvia Margelí — Activitats, ADEMGI
  El proper dissabte, 16 de Març, de 9 h del matí a 18,30 h de la tarda, a la facultat de ciències de la UdG us proposem participar a la Jornada de Docència de la Matemàtica 2019, “Parlem i compartim”, organitzada conjuntament per Ademgi i  Perímetre, el grup de mestres de matemàtiques de Girona. Accés al (...)
 • Envia la teva multiMATge

  21 de febrero, por Sílvia Margelí
  Ja heu preparat la vostra multiMATge? És ben senzill: Envieu un grup de 3 a 5 imatges que guardin relació entre elles i que mostrin matemàtiques, expliquin un concepte o proposin un problema.  A primària, participeu-hi amb tot el grup-classe. Per a les categories alumnes de secundària fins a adults, (...)
 • Línies d’impuls a Girona

  17 de febrero, por Sílvia Margelí — Activitats
  Què han dit els companys d’ADEMGI sobre el que s’està fent al voltant de les línies d’impuls? Serà el punt de partida per saber què podem fer per anar més enllà. (En cursiva propostes concretes d’actuació) Línia 1. Contribuir a la millora de la formació inicial del professorat i estendre una cultura (...)
 • Celebrada l’Assemblea d’ADEMGI

  16 de febrero, por Sílvia Margelí — Activitats, ADEMGI
  El passat 11 de Febrer de 2019 es va celebrar l’assemblea d’ADEMGI. Podeu consultar l’acta de l’assemblea seguint el següent enllaç.

0 | 5 | 10 | 15