Portada del sitio > Actualidad > Federació d’entitats per a l’ensenyament de les matemàtiques a (...)

Federació d’entitats per a l’ensenyament de les matemàtiques a Catalunya

http://feemcat.org

Artículos

 • Premi Gonzalo Sánchez Vázquez 2019

  13 de febrero, por admin — @Diapositives, @fix, Notícies, Novetats
  La Junta de Gobierno de la FESPM ens ha informat de que el XI premi Gonzalo Sánchez Vázquez serà atorgat als professors Carme Burgués i Claudi Alsina, ben coneguts per tots. Aquest premi reconeix i premia la tasca docent i els valors humans, l’entrega desinteressada, l’amor, l’esperit tolerant, la (...)
 • 3-6 Juliol 2019 JAEM

  10 de febrero, por admin — @Diapositives, @fix, General, Notícies, Novetats
  Del 3 al 6 de juliol tindran lloc les JAEM 2019 a A Coruña. Us animem a tots a participar, a presentar les vostres experiències, compartir-les amb les dels altres. És un moment idoni per veure que s’està fent a les aules d’altres companys. Repensar que fem a les nostres. Això ens ajuda a anar (...)
 • 25 Aniversari de FEEMCAT

  8 de febrero, por admin — @fix, Novetats
  El mes de febrer de 1994 es va fundar la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT). En el primer moment només estava formada per l’Associació de Professors de Matemàtiques de les Comarques Meridionals (APMCM) i per l’Associació d’Ensenyants de Matemàtiques de (...)
 • XVI Jornada Lleimat

  El paper de les mates en la moguda STEAM Dissabte 9 de febrer De 9 a 14 hores Edifici polivalent de Cappont (UdL) Sala 3.0.1 Inscripcions i més informació a: http://associaciolleimat.blogspot.com/  
 • XXI Jornada ABEAM “Establint connexions, teixint xarxes”

  9 de octubre de 2018, por Sílvia — @Diapositives, Novetats
  Jornada organitzada per ABEAM (Associació de Barcelona per a l’Aprenentatge i Ensenyament de les Matemàtiques) amb el lema: “Establint connexions, teixint xarxes”. Data i horari: dissabte 10 de novembre de 2018. Lloc: Facultat de Matemàtiques de la UPC – C/ Pau Gargallo núm. 14 (Barcelona) Hashtag (...)

0 | 5