Portada del sitio > Actualidad > SEMCV - Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana. (...)

SEMCV - Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana. Al-Khwarizmi

http://www.semcv.org

Artículos

 • Pi Day 2019

  2 de febrero, por webmaster@semcv.org (Administrator)
  Què té d'especial el dia 14 de març? Possiblement moltes coses, entre altres raons, perquè tots els dies de l'any són especials. Sí, perquè si existissen dies no especials de l'any, el primer d'ells, per exemple, seria el primer dia no especial de l'any i això ho faría especial, no creus? Però (...)
 • CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA ORDINÀRIA DE LA SEMCV 2018

  2 de enero, por webmaster@semcv.org (Administrator)
  Per la present us convoquem a l’Assemblea Anual Ordinària de la SEMCV que se celebrarà a les instal·lacions de la EPA de Torrent, situada a la plaça San Pasqual, 20, de Torrent, el proper dissabte 12 de gener de 2019 a les 13:00 h. en primera convocatòria i a les 13:30 en segona, amb el següent (...)
 • Calendari 2019 Concurs de fotografia "Matematica a la vista"

  27 de diciembre de 2018, por webmaster@semcv.org (Administrator) — Destacat, Noticies del concurs, Concurs Fotografía Matemàtica
  El calendari conté una selecció de les fotografies que han participat en el XV Concurs de fotografia matemàtica «Matemàtica a la vista» de la SEMCV “Al-Khwarizmi”, celebrat en el curs 2015-2016; la quinzena edició d’una activitat que iniciàrem el curs 1993-1994. El concurs s’organitza en dos apartats, un (...)
 • 19a edició de les JAEM- A Coruña 2019

  16 de diciembre de 2018, por webmaster@semcv.org (Administrator)
  Les Jornades sobre l'Aprenentatge i l'Ensenyament de les Matemàtiques (JAEM) , convocades cada dos anys per la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques (FESPM) , celebraren la seua dinovena edició a A Coruña entre el 3 i el 6 de juliol de 2019. La Asociacion Galega de (...)
 • Convocatòria de la Fase Comarcal 2019 - Província de València

  4 de diciembre de 2018, por secretaria@semcv.org (Secretari SEMCV) — Destacat, Olimpíada València 2019, Fase Olimpíada València
  XXX OLIMPÍADA MATEMÀTICA FASE COMARCAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA 1.- Convoca : Societat d' Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "Al-Khwarizmi". 2.- Organitza : Assemblea Provincial de València de la Societat "Al-Khwarizmi". 3.- Participants: L’alumnat matriculat en Tercer Cicle de (...)

0 | 5 | 10 | 15